іконка меню
< до блогу

#Максим Усольцев

#здоровье

Как избавиться от панических атак за 3 сессии терапии

Будь-який рух викликав біль, вона не могла нахилятися і навіть було важко повертатися в ліжку. Біль став спускатися правим стегном до коліна. М'язи відчувалися кам'яними від напруження і онімілими.

"Я перестала ходити від болю, доводилося після 5-10 кроків зупинятися і розтирати ногу... Пішла до одного остеопата, але жодної користі, а начебто, навіть гірше, та й ще він мені ребро так надавив, що воно тріснуло. Коротше, впала духом зовсім, думала, що це назавжди."
Как избавиться от панических атак за 3 сессии терапии - фото 1 Как избавиться от панических атак за 3 сессии терапии - фото 2

Під час нашого прийому я виявив, що в Марини є запальний процес у правому поперековому м'язі. Але крім цього в неї було багато тривоги, їй було складно заспокоїтися.

Природно, якщо ми почуваємося небезпечно, це змінює роботу нашої нервової та імунної систем, що призводить до більших запальних процесів і болю. Біль і тривога дуже взаємопов'язані. Коли ми відчуваємо страх, наше тіло стискається, що призводить до появи або посилення болю. Коли ми відчуваємо біль у тілі, це може лякати. Виходить таке замкнуте коло.

Как избавиться от панических атак за 3 сессии терапии - фото 3

Перше, що я зробив, це допоміг їй заспокоїти нервову систему. На щастя, Біодинаміка дуже ефективно відновлює відчуття безпеки і дає змогу працювати дбайливо з людьми. Паралельно я трохи попрацював з її поперековим м'язом. Полегшення прийшло практично відразу. І, за словами Марини, поступово біль пішов і вона відчула себе людиною. Її зворотний зв'язок можна прочитати у скриншоті.

У подібних випадках важливо приділяти увагу роботі з тривогою і з болем одночасно. Біль та тривога - це як гучно увімкнене радіо, а безпека його прикручує.

Ми ефективно терапевтуємо тривогу, біль і травматичний досвід у нашій клініці в центрі Києва. Також ми проводимо Міжнародну програму навчання Біодинамічної краніосакральної терапії для тих, хто хоче освоїти цю красиву роботу.

Запис на сесію
Більше корисного на наших сторінках. Підписуйтесь: