іконка меню
< до блогу

#Максим Усольцев

#здоровье

Ольга звернулася до мене з проблемами щитоподібної залози.

Їй поставили діагноз гіпотиреоз. Ендокринолог прописав пити гормони, але Ольга вирішила спробувати знайти більш екологічний шлях. Аналізи показали, що її ТТГ (основний гормон, що регулює активність щитоподібної залози) був 19 замість норми 0,3-4.

Я запропонував пройти 4-6 сесій Біодинаміки. Сказав, що ми працюватимемо з історією, яку утримує тіло, можливо, старі травми і стресові патерни. А потім, щоб Ольга знову пройшла обстеження і прийняла для себе рішення, чи потрібні їй ще препарати.

Головна ідея полягає в тому, що нервова система, імунна та ендокринна взаємодіють разом. В біодинаміці через безпечний дотик ми можемо напряму впливати на заспокоєння нервової системи та звільнювати тіло від напруги, яка накопичувалася роками. Змінюючи нервову систему ми також змінюємо і ендокринну з імунною. Хоча спочатку запит Ольги був пов'язанний саме з щитовидною залозою та, в цілом, з ендокринною системою, на сесіях терапії ми приділяємо увагу всій людині та її життєвому досвіду.

На перших двох сесіях у неї багато піднімалося емоційних переживань, пов'язаних з однією болючою подією в її житті, яка була ще до війни. Я не розкриваю деталей бо не питав на це дозволу від неї. Я підтримував присутність та безпеку, щоб Ольга могла прожити та завершити на рівні тіла цей досвід в спокої без захльостування емоціями та пригнічення.

Нервова система Ольги дуже гостро реагувала на стрес. Особливо на роботі в неї весь час були емоційні гойдалки. За перші зустрічи терапії ми змогли розвантажити її нервову систему. Вона стала більш емоційно стабільною в житті і навіть на роботі. На наступних сесіях ми працювали з тим, щоб звільнити ділянку грудної клітини, шиї та щелепи від напруги та повернути розслаблення. Десь після 6 прийому аналізи показали, що її ТТГ з 19 впав до 4,9.

blog

Ми зробили перерву в терапії, але історія має продовження. В той час я починав навчальний курс із Вправ для звільнення від напруги та травми - це комплекс вправ, яких я навчаю людей для самодопомоги. Я запропонував його пройти Ользі, щоб підтримувати себе між нашими сесіями та і взагалі у житті. І ще через два тижні її ТТГ впав до 2,8, що є нормою.

Якщо у Вас є проблеми, пов'язані з роботою щитоподібної залози, це не тільки реальність препаратів. Також важливо працювати з досвідом, який утримує наше тіло. Травматичної досвід і стрес дуже впливають на роботу нашої фізіології і щитовидної залози, в тому числі. Я вам дуже рекомендую спробувати Біодинаміку, як тілесну та безпечну терапію.

Я розумію, що для вас залишається питанням: "Як це працює?" - за лінком ми старалися зробити дійсно гарний опис методу. Але як показує досвід це треба спробувати. Вартість прийому терапії від 900 грн до 2500 грн в залежності від терапевта. Скористайтесь нашим онлайн записом, щоб подивитися ціни та забронювати вільний час. Якщо у вас багато питань перед записом - зробіть запис на безкоштовну консультацію за телефоном.

Більше корисного на наших сторінках. Підписуйтесь: